1.   A fentrol.hu pontgyűjtő Játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Lechner Tudásközpont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szervező).

2.   A Játékban bárki részt vehet, aki regisztrálja magát a fentrol.hu oldalon és érvényes e-mail címet ad meg. A Játékban részt vevő (a továbbiakban: Játékos) a képek szerkesztésének megkezdésével elfogadja a Játék Játékszabályát. A Játékról és a Játékszabály elérhetőségéről a Szervező a sikeres szerkesztésről szóló visszaigazoló e-mailben tájékoztatja a Játékost – megjelölve a Játékban való részvétel lemondásának módját.

3.   A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai, alvállalkozói, valamint azok Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § szerinti közvetlen hozzátartozói.

4.   Minden Játékos pontot kap a légifelvételek térbeli helyes elhelyezéséért azok helyesbítésének nehézségi fokának függvényében. A konkrét értékek a képek szerkesztésénél kerülnek meg-jelenítésre (1-10).

5.   A Játék időtartama: 2023. november 1. 00:00 órától – 2023. december 31. 24:00 óráig. Ezt követően a képek helyes elhelyezéséért továbbra is pontokat lehet kapni, de ezek nem jogosítanak fel Játékban való részvételre – újabb Játék meghirdetéséig. A Játékba csak azok a légifelvételek térbeli helyes elhelyezéséért kapott pontok számítanak bele, melyek jóváhagyásra vagy átsorolásra kerülnek az oldal adminisztrátora által (továbbiakban: sikeres georeferálás). A Játékba az ezen időszak alatt szerkesztett és mentett képekért kapott pontszámok számítanak bele, függetlenül attól, hogy a szerkesztések mikor kerültek jóváhagyásra. A játék végeredményét a Szervező a Játék lezárulta után legkésőbb 2024. január 15-ig a fentrol.blog.hu oldalon közzéteszi és a regisztráció során megadott e-mail címén értesíti azokat a Játékosokat, akik ajándékra jogosultak. Akik nem élő e-mail címet adtak meg, vagy Facebook profiljukkal regisztráltak, azok a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben jelentkezhetnek a fentrol.blog.hu oldalon közzétett eredmény alapján.

6.   A Játék során a legalább 250 pontot elérő Játékos egy általa választott, a fentrol.hu-n elérhető archív légifelvételt vagy légifelvétel részletet kap ajándékba maximum 90 cm x 90 cm méretben nyomtatva.

7.   A Játék során a legalább 500 pontot elérő Játékos a 6. pontban foglaltakon túl műhelylátogatásra is jogosulttá válik a Szervező Bosnyák téri székházába a Játékosok értesítésekor megjelölt időpontban. A Játékos akkor is jogosult az ajándékra, ha a műhelylátogatáson nem tud részt venni.

8.   A Játékosok a Játék végeredményének közzétételét követően postai úton kapják meg az ajándékot, amennyiben a postázási címüket és a nyomtatva kért légifelvétellel kapcsolatos információkat legkésőbb az eredmények közzétételét követő 10 munkanapon belül elküldik a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A postaköltség a Szervezőt terheli. A Játékosoknak lehetőségük van a postázás helyett személyes átvételt választani a Szervező ügyfélszolgálatán (1149 Budapest, Bosnyák tér 5.) ügyfélfogadási időben (munkanapokon 8:30 és 12:30 között).

9.   Amennyiben a címzett a megjelölt határidőn belül nem veszi át az ajándékot személyesen, vagy nem jelzi a postai kézbesítés iránti igényét, úgy jogosulatlanná válik az ajándékra.

10. Az ajándék másra át nem ruházható, készpénzre vagy más ajándékra nem váltható.

11. A Játékosok adatainak kezelése a fentrol.hu Általános Szerződési Feltételeiben (https://www.fentrol.hu/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek) és a vonatkozó Különös Adatkezelési Tájékoztató a Geoshop.hu és Fentrol.hu oldalakon végzett személyes adatkezelésekről (https://lechnerkozpont.hu/sites/default/files/doc/adatvedelem/geoshop.pdf) c. dokumentumban foglaltaknak megfelelően történik.